
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Jabłka to powszechnie występujące i lubiane owoce, znane ze swojej chrupkiej konsystencji i bardzo zróżnicowanej gamy smakowej. Szeroki wachlarz odmian daje nieograniczone pole do eksperymentowania z połączeniami smakowymi. Jabłka są nie tylko pyszne, ale także pełne składników odżywczych. Są dobrym źródłem błonnika pokarmowego, zawierają witaminę C, przeciwutleniacze, a także różne witaminy z grupy B i potas. Znakomicie sprawdzają się jako żelka, przełamując słodycz kremów i stanowiąc delikatny kwaskowaty akcent. Smak jabłkowy jest wszechstronny i odnajdzie się zarówno w kompozycjach typowo letnich, jak i jesiennych i bożonarodzeniowych.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!