Szukaj

smak

Jabłkowy

Jabłka to powszechnie występujące i lubiane owoce, znane ze swojej chrupkiej konsystencji i bardzo zróżnicowanej gamy smakowej. Szeroki wachlarz odmian daje nieograniczone pole do eksperymentowania z połączeniami smakowymi. Jabłka są nie tylko pyszne, ale także pełne składników odżywczych. Są dobrym źródłem błonnika pokarmowego, zawierają witaminę C, przeciwutleniacze, a także różne witaminy z grupy B i potas. Znakomicie sprawdzają się jako żelka, przełamując słodycz kremów i stanowiąc delikatny kwaskowaty akcent. Smak jabłkowy jest wszechstronny i odnajdzie się zarówno w kompozycjach typowo letnich, jak i jesiennych i bożonarodzeniowych.

Przepisy

Tarta z jabłkami i kruszonką
Tarta z jabłkami i kruszonką
Ciasto jabłkowe z orzechami
Ciasto jabłkowe z orzechami
Żelka pigwowa
Żelka pigwowa z jabłkiem
Żelka jabłkowa do tortu
Żelka jabłkowa

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Artykuły

Co zrobić z białek

Co zrobić z białek?

Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co

Więcej »

Reklama

PDF

Jabłkowy

7 zł

Twoje dane
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

Zaloguj się

Jadalna krepina