
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Wśród orzechowych aromatów smak pistacjowy wyróżnia się najbardziej. Charakterystyczny kolor pistacjowych deserów i słodki, mleczny smak to klasyki gatunku. Lody, kremy, czy nadzienie do makaroników – pistacje sprawdzą się znakomicie. Świetnie nadają się do produkcji prażynek, posypek i innych chrupiących niespodzianek. Są śliczne do dekoracji, smaczne i pożywne. Smak pistacjowy, czy same pistacje, uchodzą za elegancki, wytworny wybór.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!