Szukaj

smak

Pistacjowy

Wśród orzechowych aromatów smak pistacjowy wyróżnia się najbardziej. Charakterystyczny kolor pistacjowych deserów i słodki, mleczny smak to klasyki gatunku. Lody, kremy, czy nadzienie do makaroników – pistacje sprawdzą się znakomicie. Świetnie nadają się do produkcji prażynek, posypek i innych chrupiących niespodzianek. Są śliczne do dekoracji, smaczne i pożywne. Smak pistacjowy, czy same pistacje, uchodzą za elegancki, wytworny wybór.

Przepisy

Pasta pistacjowa domowej roboty
Pasta pistacjowa
Tarta pistacjowa z pomarańczą
Tarta pistacjowa z pomarańczą
Mini tarty z kremem pistacjowym
Tartaletki z kremem pistacjowym
chrupka pistacjowa do tortu
Prażynka pistacjowa do tortu
Krem pistacjowy do makaroników
Krem pistacjowy do makaroników

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Artykuły

Co zrobić z białek

Co zrobić z białek?

Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co

Więcej »

Reklama

PDF

Pistacjowy

7 zł

Twoje dane
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

Zaloguj się

Jadalna krepina