
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Biszkopt kakaowy z olejem jest wilgotny, prosty i idealny do wszystkiego!
Jeśli nie przepadacie za suchymi biszkoptami, ten przepis to strzał w dziesiątkę! Biszkopt kakaowy z olejem jest nie tylko banalnie prosty w przygotowaniu, ale przede wszystkim wilgotny i elastyczny, dzięki czemu nie wymaga nadmiernego nasączania. To moja ulubiona baza do wszelkiego rodzaju wypieków – świetnie sprawdza się zarówno w tradycyjnych tortach, jak i w tortach musowych oraz monoporcjach.
Dzięki dodatkowi oleju biszkopt nie traci swojej lekkości, a jednocześnie zachowuje idealną strukturę, co sprawia, że praca z nim to czysta przyjemność. Jeśli szukacie uniwersalnego przepisu, który zawsze się udaje – koniecznie spróbujcie tej wersji!
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
1 godzina
fi 20
Biszkopt
Podoba Ci się?
Kliknij w gwiazdkę!
Średnia 4.1 / 5. Ilość głosów 24
Nikt jeszcze nie oddał głosu! Bądź pierwsza(y)!
*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!