Szukaj

Kalkulator do czekolady plastycznej

Użyj kalkulatora aby obliczyć potrzebne proporcje do zrobienia czekolady plastycznej

Użyj tego kalkulatora jeżeli:

  1. znasz wagę czekolady, z której chcesz zrobić czekoladę plastyczną
  2. nie wiesz ile użyć syropu glukozowego (kukurydzianego).
Wpisz wagę posiadanej czekolady - w gramach *
Tyle potrzebujesz syropu kukurydzianego
0.00
g
Tyle uzyskasz czekolady plastycznej
0.00
g

Użyj tego kalkulatora jeżeli wiesz ile potrzeba Ci czekolady plastycznej. Ten kalkulator obliczy ile musisz użyć czekolady a ile syropu glukozowego (kukurydzianego).

Wpisz wagę czekolady plastycznej jaką chcesz uzyskać - w gramach *
Tyle potrzebujesz czekolady
0.00
g
Tyle potrzebujesz syropu
0.00
g
Magda Kubiś
Magda Kubiś

O autorze

Założycielka Akademii Tortu. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)

*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.

Dodaj komentarz

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Artykuły

Co zrobić z białek

Co zrobić z białek?

Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co

Więcej »

Reklama

PDF

Kalkulator do czekolady plastycznej

7 zł

Twoje dane
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

Zaloguj się