
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Stelaż do tortu wydaje się niebywale wymagającym tematem, ale z naszą pomocą na pewno świetnie sobie z nim poradzicie. W tej kategorii znajdziecie tutoriale, w których konstruowaliśmy stelaż do tortu. Torty piętrowe, antygrawitacyjne, 3D potrzebują odpowiedniego wewnętrznego stelaża, aby się utrzymać. Stelaż do tortu można zbudować z różnych materiałów – oczywiście z zachowaniem zasad dotyczących kontaktu z żywnością!
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!