
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Smak orzechowy to bardzo bogata kategoria, dostarczająca rozmaitych wrażeń w zależności nie tylko od rodzaju użytych orzechów, ale także od zastosowanych dodatków a także stopnia uprażenia. Bogactwo naturalnych dobroczynnych składników ukrytych w orzechach nie da się ująć w krótkich słowach. Włoskie, laskowe, ziemne, nerkowce, pistacje, brazylijskie, macadamia, migdały, piniowe – każdy rodzaj orzechów ma swój charakterystyczny smak i zapach. Smaki orzechowe świetnie się łączą z podstawowymi składnikami, jak biszkopt, śmietanka, czekolada – ale równie doskonale można je łączyć z rozmaitymi owocami. Dodatki orzechowe nadają głębi wypiekom i deserom, stanowią też przyjemną teksturę jako chrupki lub posypki.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!