
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Wegańskie wypieki to nie tylko biszkopt. Smakołyki czysto roślinne, nie zawierające żadnych produktów pochodzenia zwierzęcego – mleka, jaj, masła, śmietany, żelatyny, ale także miodu. Co za tym idzie, są to produkty bez laktozy a dodatkowo często bez glutenu.
Unikanie rozmaitych składników jest coraz częstszym wyzwaniem przy komponowaniu tortów – jest to związane zarówno z różnymi alergiami, jak i coraz bardziej popularną dietą wegańską.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!