
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Karmel mógłby wygrać konkurs na najbardziej kojący smak. Z pewnością jest jednym z najczęściej wybieranych, bo nie tylko smakuje niemal każdemu, ale i pasuje prawie do wszystkiego. Poddany wysokiej temperaturze cukier lekko się podpala, co nadaje karmelowi głębi i intrygującego posmaku, a śmietanka napełnia go łagodnością. Maślana, aksamitna tekstura wzmacnia dodatkowo te wszystkie walory. Karmel to dodatek wszechstronny. Można do stosować po prostu, doprawiać nim kremy, sosy, musy i polewy. Używać jako wypełnienie i do dekoracji. Jest niezastąpiony.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!