BLACK WEEK SALE

:
:
:
Szukaj

smak

Karmelowy

Karmel mógłby wygrać konkurs na najbardziej kojący smak. Z pewnością jest jednym z najczęściej wybieranych, bo nie tylko smakuje niemal każdemu, ale i pasuje prawie do wszystkiego. Poddany wysokiej temperaturze cukier lekko się podpala, co nadaje karmelowi głębi i intrygującego posmaku, a śmietanka napełnia go łagodnością. Maślana, aksamitna tekstura wzmacnia dodatkowo te wszystkie walory. Karmel to dodatek wszechstronny. Można do stosować po prostu, doprawiać nim kremy, sosy, musy i polewy. Używać jako wypełnienie i do dekoracji. Jest niezastąpiony.

Przepisy

Mus karmelowy
Mus karmelowy
Prażynka karmelowa
Prażynka karmelowa
Krem maślany z karmelem
Krem maślany z karmelem
Krem karmelowy z mascarpone
Krem karmelowy z mascarpone
Sos karmelowy karmel
Sos karmelowy

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Zainspiruj się!

CakeRoom.pl

Artykuły

Rodzaje kremów cukierniczych

Rodzaje kremów cukierniczych 

Przewodnik po Najpopularniejszych Kremach Cukierniczych Kremy cukiernicze stanowią istotną część wielu deserów, od prostych wypieków po wyszukane torty. Są nie tylko elementem dekoracyjnym, ale również

Więcej »

Reklama

Zaloguj się

Magdalenki pistacjowe