
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Smak cytrynowy to orzeźwienie w każdym kęsie. Kwaśne i jednocześnie orzeźwiające, cytryny dodają wyjątkowej nuty do wielu kremów. Cytrynowe babeczki, kremy cytrynowe z dodatkiem mięty, cytrynowy sos – możliwości są nieograniczone! Smak cytrynowy jest nie tylko smaczny, ale także pełen witaminy C i właściwości oczyszczających.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!