
Gwiazda betlejemska z masy cukrowej
- 30 minut instruktażu
Gwiazda betlejemska, a właściwie poinsecja, to niezwykle popularny kwiat zdobiący nasze domy w okresie Bożego Narodzenia. Ponieważ właściwe kwiaty ma niepozorne, o jej walorach estetycznych decydują wybarwione na różne kolory liście. Gwiazda betlejemska z masy cukrowej, ze względu na niezwykle ciekawy wygląd jest świetną inspiracją do zdobienia tortów, szczególnie w okresie świątecznym. Dlatego gwiazda betlejemska z masy cukrowej i jej wykonanie to temat tego tutorialu. Zobacz jak przygotować kwiat poinsecji!
O autorze
Spis treści
Czego się nauczysz
Narzędzia, których potrzebujesz
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
Rozdziały tutorialu
Jak zrobić gwiazdę betlejemską z masy cukrowej
Artykuły, które mogą Ci się przydać
Przypnij na pinterest

*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.
Reklama
Dodaj swoje zdjęcie
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Załóż darmowe konto
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ