
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Porzeczki smakują jak lato z dzieciństwa. Czerwone o wibrującym rześkim smaku i czarne, te klasyczne, z głęboką nutą pachnącej, nagrzanej słońcem ziemi. Intensywny kolor, zapach i smak dają ogromne pole do eksperymentowania. Czerwone porzeczki to typowo letni smakołyk, cierpkie i rześkie, świetnie nadają się do letnich kompozycji. Czarne porzeczki odnajdują się w dekadenckich połączeniach z czekoladą, chałwą czy kawą. Świetnie przełamują słodkie i mdlące smaki, nadają wypiekom pikanterii. Wyraziste smaki porzeczek sprawdzają się doskonale w musach, kremach i żelkach. Ich słodko-kwaśny smak nadaje charakteru deserom i świetnie komponuje się w tortach
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!