Szukaj

smak

Porzeczkowy

Porzeczki smakują jak lato z dzieciństwa. Czerwone o wibrującym rześkim smaku i czarne, te klasyczne, z głęboką nutą pachnącej, nagrzanej słońcem ziemi. Intensywny kolor, zapach i smak dają ogromne pole do eksperymentowania. Czerwone porzeczki to typowo letni smakołyk, cierpkie i rześkie, świetnie nadają się do letnich kompozycji. Czarne porzeczki odnajdują się w dekadenckich połączeniach z czekoladą, chałwą czy kawą. Świetnie przełamują słodkie i mdlące smaki, nadają wypiekom pikanterii. Wyraziste smaki porzeczek sprawdzają się doskonale w musach, kremach i żelkach. Ich słodko-kwaśny smak nadaje charakteru deserom i świetnie komponuje się w tortach

Przepisy

Nadzienie do makaroników z czarnej porzeczki
Nadzienie do makaroników z czarnej porzeczki
mus z dżemu z czarnej porzeczki
Mus z dżemu z czarnej porzeczki
żelka z dżemu z czarnej porzeczki
Żelka z dżemu z czarnej porzeczki
Krem z czarnej porzeczki z mascarpone
Krem z czarnej porzeczki

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Artykuły

Co zrobić z białek

Co zrobić z białek?

Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co

Więcej »

Reklama

PDF

Porzeczkowy

7 zł

Twoje dane
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

Zaloguj się

Jadalna krepina