Rodzaje kremów cukierniczych
Przewodnik po Najpopularniejszych Kremach Cukierniczych Kremy cukiernicze stanowią istotną część wielu deserów, od prostych wypieków po wyszukane torty. Są nie tylko elementem dekoracyjnym, ale również
Prażynka kokosowa to spełnienie moich marzeń. Lubicie kokosowe słodycze? Ja przepadam za nimi! Mają ten jednocześnie mleczny i swojski, a w tym samym czasie lekko egzotyczny aromat. Kokosowe batoniki, kokosowe wafelki, kokosowe pralinki – biorę wszystko. Najbardziej lubię, gdy kokos jest chrupki, podkreślony nutką mleka i taka właśnie jest moja prażynka.
Prażynka kokosowa wspaniale uzupełni tort – i czekoladowy, i mleczny – poradzi sobie też znakomicie z owocowym. Czuję ją w klimatach pinacolady, czy banana. Róbcie, testujcie i dajcie znać, z czym Wam pasowała.
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
15 minut
1 prażynka kokosowa fi15
Chrupka do tortu
*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Przewodnik po Najpopularniejszych Kremach Cukierniczych Kremy cukiernicze stanowią istotną część wielu deserów, od prostych wypieków po wyszukane torty. Są nie tylko elementem dekoracyjnym, ale również
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!
6 Responses
Czy liofilizowane owoce można zastąpić świeżymi?
Nie, zmieni to strukturę ciasta.
Czy do chrupki można dać masło/olej kokosowy, ewentualnie olej rzepakowy zamiast oleju słonecznikowego?
Oczywiście.
Czy mogę zamiast owoców liofilizowanych dać 3 łyżki callebaut lub 3 łyżki więcej wiórek kokosowych?
Można pominąć owoce. Jeśli dodasz chrupki w zamian może wyjść za gruba do krojenia.