
Jak przygotować ofertę świąteczną
Co roku z naszymi niezrównanymi ekspertkami zbieramy się do ujęcia w całość naszych przemyśleń na temat oferty świątecznej w naszych pracowniach i cukierniach. Ale sami
Tort z zasady ma być przede wszystkim słodki od środka. Kształt i dekoracja czasem stają po drugiej stronie skali – mamy wszak jubilatów bardzo poważnych, mroczne nastolatki z grzywkami na oczach, czy surowych biznesmenów pod krawatem.
Często jednak tort bywa słodki także i „na oko”. Torty dla dzieci, dla dorastających panienek i panien całkiem dorosłych, ale romantycznych, torty walentynkowe, czy z okazji zaręczyn, rocznicowe i z wyrazami miłości – wszystkie one potrzebują delikatnej i uroczej dekoracji.
Zabawny, rozkoszny skrzat z masy cukrowej z serduszkami jest kwintesencją takiego wykończenia. Jest słodki, wzruszający i pełen czułości. Od razu serce topnieje.
W tym tutorialu, Ania Kowalik, pokaże Wam jak przygotować figurkę skrzata z masy cukrowej jako topper na tort.
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
Masa cukrowa do powlekania tortów
Barwniki spożywcze
*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Co roku z naszymi niezrównanymi ekspertkami zbieramy się do ujęcia w całość naszych przemyśleń na temat oferty świątecznej w naszych pracowniach i cukierniach. Ale sami
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!
Oferujemy profesjonalne kursy i instruktaże video. Wszystko o tortach i ich zdobieniu: szczegółowo i po polsku! Rzetelne szkolenie za minimalne pieniądze. Dostęp do wiedzy w dowolnie wybranym momencie, w zaciszu własnego domu!