
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Atrapy styropianowe mają szerokie zastosowanie w dekoracji tortów. Warto mieć w pracowni przynajmniej kilka rozmiarów! Głównym celem atrapy jest zastąpienie prawdziwego tortu. Na przykład w sytuacji, gdy projektujemy tort piętrowy, ale nie potrzebujemy aż takiej ilości ciasta – na przykład na wesele. Atrap używamy też startując w konkursach dekoracji tortów albo gdy potrzebujemy tortu na wystawę.
Atrapy styropianowe przydają się też po prostu w czasie dekoracji tortu – jeśli mamy atrapę w tym rozmiarze, co dekorowany tort, możemy sobie na niej wygodnie rozplanować dekoracje bez uszczerbku dla właściwego tortu. Tu znajdziesz kolekcję tutoriali, w których pokazaliśmy różne zastosowanie atrap styropianowych do tortu.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!