Szukaj

smak

Jeżynowy

Jeżyny mają smak ogrodu u schyłku lata. Nagrzany słońcem, słodki ale z wyraźną kwaśną nutą, świetnie kontrastuje z delikatnymi kremami i akcentuje smaki tortu. Smak jeżynowy nie jest często spotykany w połączeniach, za to możemy go szczerze polecić, zwłaszcza gdy potrzebujecie czegoś z charakterem. Jeżyny świetnie się mrożą i przechowują, można je wykorzystać także do przygotowania frużeliny. Są idealnym uzupełnieniem mieszanki tak zwanej leśnej, w której przełamują słodycz truskawek i borówek. Jeżyny to bogate źródło witamin C i K oraz błonnika a ich intensywny kolor wspaniale zabarwia kremy i musy.

Przepisy

Mus owocowy
Mus owocowy
Żelka jeżynowo borówkowa
Żelka jeżynowo borówkowa
Mus z jeżyn
Mus z jeżyn

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Zainspiruj się!

CakeRoom.pl

Artykuły

Rodzaje kremów cukierniczych

Rodzaje kremów cukierniczych 

Przewodnik po Najpopularniejszych Kremach Cukierniczych Kremy cukiernicze stanowią istotną część wielu deserów, od prostych wypieków po wyszukane torty. Są nie tylko elementem dekoracyjnym, ale również

Więcej »

Reklama

Zaloguj się

Magdalenki pistacjowe