
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Smak bananowy – słodki raj dla podniebienia. Delikatny, kremowy i pełen aromatu. Banan to owoc, który rozpływa się na języku, pozostawiając wyrazisty smak. Czy to w koktajlu, deserze czy samodzielnie, smak bananowy zawsze cieszy. To naturalna słodycz, która dodaje energii i wzbogaca każdy deser. Od pierwszego kęsa czujemy tropikalną przyjemność. Przepis na uśmiech? Smak bananowy!
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!