
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Smak ananasowy to prawdziwa eksplozja tropikalnego uroku i słodyczy. Ananas, znany również jako “król owoców”, oferuje nam unikalny i niezapomniany smak. Smak ananasowy jest jednocześnie słodki, orzeźwiający i lekko kwaśny, co sprawia, że jest niezwykle wyrazisty i intrygujący. Jego słodko-kwaśna nuta doskonale komponuje się z innymi smakami, dodając im egzotycznego twistu.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!