Szukaj

Małgorzata Miśkiewicz

Małgorzata Miśkiewicz
Małgorzata Miśkiewicz

O autorze

Zdrowe odżywianie i kreatywne gotowanie od zawsze było jej pasją i realizuje ją na co dzień w swojej restauracji. Wie, że uroda, sylwetka, zdrowie i samopoczucie zależy w dużej mierze od wyboru tego, co znajdzie się na talerzu. Jej misją jest również odczarowanie mitu o szkodliwości słodkiego smaku – deser nie musi być czymś szkodliwym i zakazanym. Również nietolerancje pokarmowe nie muszą ograniczać przyjemności smacznego jedzenia. Chętnie dzieli się swoją wizją zdrowego roślinnego jedzenia, smakami, które odnajduje łącząc przeróżne produkty, szukając inspiracji w kuchniach całego świata. Wierzy w moc pełnowartościowej, niskoprzetworzonej diety opartej na roślinach, która jest w stanie dostarczyć naszym ciałom energii do odbudowy, zachowania zdrowia, witalności i młodego wyglądu.

Przepisy

biszkopt wegański
Biszkopt wegański

Byłaś na szkoleniu?

Jeśli byłaś w tym roku na szkoleniu stacjonarnym u jednego z naszych instruktorów, to mamy dla Ciebie niespodziankę: darmowy, miesięczny dostęp do tutoriali naszego instruktora!

Załóż darmowe konto lub zaloguj się aby uzyskać dostęp!

Załóż konto

Załóż darmowe konto

1
Dane
2
Adres
3
Email
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Skąd dowiedziałaś się o Akademii Tortu? *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Artykuły

Co zrobić z białek

Co zrobić z białek?

Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co

Więcej »

Reklama

PDF

Instruktorzy

7 zł

Twoje dane
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

Zaloguj się