Kasia z zawodu jest ogrodnikiem i uwielbia pracę z kwiatami. Od lat piecze torty ale nigdy nie myślała, że zostanie cukiernikiem. Cztery lata temu jej zamiłowanie do florystyki przerodziło się w pasję do kwiatów z masy cukrowej. Jej kwiaty cukrowe to małe dzieła sztuki, które do złudzenia przypominają te żywe. Dzisiaj jest ambasadorem firmy Saracino a jej tutoriale często publikowane są w branżowych magazynach cukierniczych, miedzy innymi Cake Masters Magazine. W 2024 jej kompozycja kwiatowa zdobyła złoty medal i nagrodę Grand Prix na otwartym konkursie dekoracji cukierniczych Expo Sweet w Warszawie.
Jeśli byłaś w tym roku na szkoleniu stacjonarnym u jednego z naszych instruktorów, to mamy dla Ciebie niespodziankę: darmowy, miesięczny dostęp do tutoriali naszego instruktora!
Załóż darmowe konto lub zaloguj się aby uzyskać dostęp!