Róża z masy cukrowej

Katarzyna Koczorowska

O autorze

Kasia z zawodu jest ogrodnikiem i uwielbia pracę z kwiatami. Od lat piecze torty ale nigdy nie myślała, że zostanie cukiernikiem. Cztery lata temu jej zamiłowanie do florystyki przerodziło się w pasję do kwiatów z masy cukrowej. Jej kwiaty cukrowe to małe dzieła sztuki, które do złudzenia przypominają te żywe. Dzisiaj jest ambasadorem firmy Saracino a jej tutoriale często publikowane są w branżowych magazynach cukierniczych, miedzy innymi Cake Masters Magazine.

Róża z masy cukrowej

Z masy cukrowej można wykonać zachwycające kwiaty – od najprostszych „graficznych” po do złudzenia przypominające żywe. Kwiaty są niekończącym się źródłem inspiracji i znakomitym kołem ratunkowym na każdą okazję. Możemy zastosować dowolny kolor, każdy rozmiar, dopasować do okazji ilość, wielkość i kompozycję.

Róża z masy cukrowej na pewno Was nie zawiedzie. Kwiat ten kojarzy się z latem, pachnącym ogrodem i ciepłymi wieczorami. Budzi same dobre skojarzenia i jest idealnym wyborem do kompozycji na torty weselne, czy komunijne.

Róża z masy cukrowej krok po kroku – W tym szkoleniu online nauczysz się jak zrobić prostą różę z masy cukrowej, która idealnie nadaje się do dekoracji tortów. Różą pięknie się prezentuje z liśćmi kuskusa, które dostępne są w osobnej lekcji.

 

Co o nas piszą kursanci

Ok
Dorota Strupiechowska
polska
3/5
Masakra nie kupie wiecej, za drogo za tak małą ilość wiedzy.
Barbara Matras
polska
2/5
Przejrzyste przepisy!
Renata Mykita
polska
5/5
Super!
Dorota Kowalczyk
wielka-brytania
5/5
Witam Dziękuję za subskrybcje ale jednak z brake srodkow musze zrezygnowac
Agnieszka Balak
polska
4/5
Chciałam Ci pogratulować tego, co stworzyłaś! Przestrzeń, w której ludzie się wspierają, udzielaja cennych rad, dzielą sią przepisami. Bez hejtu, wyśmiewania, oceniania! Serio, to pierwsza taka strona, gdzie czuje sie swobodnie, nie boje się pytać. Jestem na Akademii dopiero od 3mcy, ale prześledziłam sporo postów i widzę, jacy tutaj sa ludzie. Chce sie tu być ❤
Justyna Ostrowska-Michalska
usa
5/5
…Chciałam w tej wiadomości ogromnie podziękować za naukę, za wszelką pomoc jaką otrzymałam podczas przygody z tortowaniem, za ogromną wiedzę, z której mogłam korzystać i uczyć się codziennie nowych rzeczy. Całej grupie i każdemu z osobna ogromne podziękowania bo bez Was i Waszej wiedzy nie osiągnęłabym tego wszystkiego :) Na dowód zdobytych umiejętności przesyłam zdjęcie mojego ostatniego tortu (na komunię córci) :) Polecam każdemu Akademie bo żadne grupy tortowe nie nauczą tyle ile profesjonalna Akademia Tortu! Cieszę się, że mogłam być częścią tej wspaniałej społeczności! Pozdrawiam ogromnie!
Anna Jabłońska
polska
5/5
Mega pomocna. Polecam!
Aneta Pyzel
polska
5/5
Polecam po stokroć!!! Wspaniałe przepisy nawet dla laika, bardzo pomocne kalkulatory, rozpiski np. na biszkopty. Pierwszy tort robiłam z przepisów i pomocą tej strony i już zawsze z niej korzystam. Świetne rady w sekcji komentarzy pod przepisami. I bardzo pomocna pani właścicielka Akademii Tortu. Cieszę się, że trafiłam na tą stronę i dzięki niej robienie tortów dla najbliższych jest wielką przyjemnością
Aga Sza
polska
5/5

kurs

Róża z masy cukrowej

Katarzyna Koczorowska

170 zł

Twoje dane
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Miasto
Państwo
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

kurs

Róża z masy cukrowej

Katarzyna Koczorowska

170 zł

Twoje dane
Kierunkowy *
Telefon *
Miasto
Państwo
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.