Tort bomba to efektowny i bardzo uniwersalny motyw – świetnie się nadaje na Sylwestra, osiemnastkę, czy kolejne okrągłe urodziny, na baby shower i na parapetówkę – zawsze, gdy okazja jest wystrzałowa! Przy odrobinie elastyczności może z niego powstać tort bombka, który będzie niezapomnianym akcentem bożonarodzeniowej uczty.
Wbrew pozorom tort bomba nie jest bardzo trudny do wykonania. Nasza czekoladowa specjalistka Bożena Furdal pokaże nam, jak wszystko poskładać, wypełnić i wykończyć, by uzyskać taki świetny efekt. Jasna instrukcja przygotowania czekoladowych kul, smakowite inspiracje wypełnienia tortem musowym i wskazówki wykończenia i dekoracji – w tym tutorialu wszystko jest na swoim miejscu.
Tort bomba jest bardzo plastyczny – można go wykonać w dużym rozmiarze, średnim dla małego grona oraz jako monoporcje na raz. Przepięknie wygląda na słodkim stole, szczególnie jako tort bombka na świątecznym spotkaniu firmowym. Świetnie też nadaje się na upominek!
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Dołącz do nas już dzisiaj!