
Bombki z masy cukrowej
Bombki z masy cukrowej bardzo Wam się przydadzą w zimowym sezonie. Są łatwe do wykonania i uroczo się prezentują. Im bliżej Świąt, tym cenniejszy staje się nasz czas i takie bardzo efektowne a szybkie do zrobienia dekoracje to coś, czego trzeba nam najbardziej!
Bombki z masy cukrowej można także przygotować z niespodzianką – do środka włożyć kulę z czekolady albo z piernika. Jadalna bombka na pewno zachwyci dzieciaki, które zawsze najbardziej polują na dekoracje. Nasza ekspertka Beata Mielcarek pokaże krok po kroku, jak przygotować bombki do dekoracji tortu.
Jestem pewna, że takie urocze bombki sprawdzą się także w innych rolach – jako dekoracja słodkiego stołu na przykład. Na pewno znajdziecie dla nich zastosowanie!
O autorze
Spis treści
Narzędzia, których potrzebujesz
Zacznij od zaopatrzenia się w pomocny sprzęt! Pamiętaj, że mając aktywną subskrypcję w naszej Akademii, wszystko, co potrzebne możesz kupić z rabatem w naszych partnerskich sklepach.
Jak zrobić bombki z masy cukrowej
Przydatne uwagi
- Środek bombki z masy cukrowej można również wypełnić ryżem preparowanym lub, czekoladową kulą typu Terry’s Orange
- Jak przygotować i wykorzystać RKT, czyli preparowany ryż z piankami zobaczycie w tych tutorialach.
Korzystając z okazji życzę wszystkim spokojnych , zdrowych i radosnych świąt Bożego Narodzenia w gronie rodziny i przyjaciół oraz Szczęśliwego Nowego Roku 🎄🎄🎄

Reklama
Przypnij na pinterest

*Niektóre z linków pojawiających się w tym tekście to linki afiliacyjne. Działają one w ten sposób, że Akademia Tortu otrzyma drobną prowizję, jeśli po kliknięciu w taki link dokonacie zakupu. Dzięki takim zakupom wiem, że nasze rekomendacje są dla Was wiarygodne, a cena, jaką zapłacicie oczywiście w ogóle się nie zmieni! Akademia poleca i linkuje wyłącznie te produkty, które są przez nas osobiście sprawdzone i przetestowane.
Reklama
Dodaj swoje zdjęcie
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Załóż darmowe konto
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ