
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Żurawina – czerwone twarde jagody znane ze swojego cierpkiego i lekko gorzkiego smaku. Smak żurawinowy jest charakterystyczny dla krajów północnych a w USA to produkt wręcz narodowy. Pikantny posmak pod główną lekko słodką nutą nadaje jej charakteru. Żurawiny to smak zimowy, kojarzący się ze świętami, rozgrzewający i poprawiający samopoczucie. Świetnie łączy się z innymi jesienno-zimowymi smakami jak dynia, śliwki, serniki i rozgrzewającymi przyprawami, jak imbir czy kurkuma. Żurawina ma wspaniały kolor! Przygotowane z żurawin żelki, frużeliny, czy polewy będą cieszyć oko.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!