
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Słodko-kwaśny wiśniowy smak jest ceniony przede wszystkim za swój charakterystyczny lekko cierpki aromat, który potrafi przełamać zbyt słodkie kompozycje nie zmieniając ogólnego wrażenia. Soczyste, o wyjątkowej teksturze, wiśnie są wspaniałym składnikiem na frużeliny i żelki. Doskonale łączą się z dodatkami rozmaitych alkoholi. Stanowią świetny element dekoracyjny i wzbogacają teksturę deseru czy tortu. Kremy i musy o wiśniowym smaku są idealnym letnim wyborem i sprawdzą się w wielu kompozycjach. Wiśnie potrafią grać pierwsze skrzypce i być wspaniałym drugim smakiem.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!