
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Smak oreo podbił rynek w spektakularny sposób. Już wcześniej istniały przecież markizy o rozmaitych smakach i kształtach, jednak dopiero ciastka Oreo wdarły się na piedestał i nagle wszyscy zapragnęli deserów o smaku oreo. Kręcimy więc kremy i musy, lody i bitą śmietanę z oreo. Ciasteczka się kruszy, mieli, rozdrabnia, albo daje w całości. To idealne połączenie kruchego czekoladowego ciasteczka i kremowego nadzienia jest nieustającym źródłem inspiracji. Uwielbiane przez dzieci i dorosłych, uniwersalne i o wszechstronnym zastosowaniu. Smak oreo dobrze występuje w roli głównej ale jako tło także doskonale sobie radzi.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!