
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Smak kokosowy niesie w sobie tę delikatną mleczną nutę, której nie sposób się oprzeć. Jest mistrzem elastyczności: z powodzeniem zagra pierwsze skrzypce, ale potrafi też z wdziękiem wtopić się w tło. Genialnie współgra z czekoladą, także białą, ale i w towarzystwie owoców dobrze sobie radzi. Klasyczne jest połączenie kokosa z ananasem, warto też połączyć go z truskawkami. Nie każdy lubi teksturę kokosowych wiórków, ale już gładki mus kokosowy zachwyca wszystkich. Kokos jest bogaty w zdrowe tłuszcze, błonnik i minerały i nie trzeba go nadmiernie dosładzać.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!