Mus piernikowy do tortu to zapowiedź nadchodzącej pory roku. Piernikowy smak kojarzy nam się przede wszystkim z zimą i Bożym Narodzeniem. Korzenna przyprawa to mieszanka imbiru, cynamonu, gałki muszkatołowej, goździków i melasy lub cukru waniliowego, co zapewnia idealną równowagę ciepła i słodyczy z odrobiną rozgrzewającej pikanterii.
Mus piernikowy przygotowuje się z tradycyjnych składników z jedną mała niespodzianką, która mnie zaskoczyła!
Mus Żanety Wasilewskiej będzie hitem nadchodzącej zimy. Świetnie się sprawdzi w tortach musowych i tych tradycyjnych, a także w formie deseru do kawki. Tradycyjne połączenie z żurawinką czy maliną na pewno Was nie zawiedzie. Mus ma zdecydowany smak i charakterystyczny zapach. Spróbujcie koniecznie i jestem pewna, że znajdziecie dla niego zastosowanie nie tylko w sezonie świątecznym!
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Dołącz do nas już dzisiaj!