Specjalizuje się w modelowaniu cukrowo-czekoladowych figurek wykonywanych m.in. na podstawie zdjęć oraz w charakterystycznych, symetrycznych wzorach inspirowanych kalejdoskopem i mandalą. W pracowni Angel’s – Artystyczne Dekoracje Cukiernicze doskonali techniki, które samodzielnie opracowała i z przyjemnością dzieli się nimi z miłośnikami modelowania i sztuki cukierniczej. Do najwspanialszych projektów zalicza m.in. współpracę pięciu dekoratorskich osobowości, której efektem był ponad trzymetrowy tort zaprezentowany podczas 10-lecia EXPO SWEET 2018. W 2023 wraz z Renatą Martyną reprezentowała Polskę na Mistrzostwach Świata w Mediolanie, gdzie zdobyła złoto i tytuł Mistrza Świata w dekoracji tortów!
Jeśli byłaś w tym roku na szkoleniu stacjonarnym u jednego z naszych instruktorów, to mamy dla Ciebie niespodziankę: darmowy, miesięczny dostęp do tutoriali naszego instruktora!
Załóż darmowe konto lub zaloguj się aby uzyskać dostęp!