Ten pyszny tort musowy z chrupką z pistacjami przygotowałam na czekoladowym biszkopcie. Za smak odpowiada mus pistacjowy i w roli chrupki – pistacje w karmelu. Przełamałam smaki odrobiną czarnej porzeczki, całość idealnie się zbalansowała. Pistacje są składnikiem zupełnie magicznym, mogą być słodkie, wytrawne, dominujące i w tle, a za każdym razem smakują wyśmienicie.
Torcik musowy można udekorować zupełnie dowolnie – będzie wyglądał elegancko w zamszu i w polewie lustrzanej. Tort musowy z prostej formy sam w sobie wygląda uroczo i nie potrzebuje jakiegoś specjalnego wykańczania. Dobierzcie odpowiedni kolor, jeden prosty topper i tort od razu prezentuje się nowocześnie i z klasą!
Torcik musowy świetnie wygląda w witrynce i na słodkim stole. Sprawdzi się na deser rodzinny, na podwieczorek i na imprezkę.
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!