Kontrola sanepidu w kuchni domowej – brzmi to jak ucieleśnienie najgorszych koszmarów domowego cukiernika, a to właśnie temat naszej kolejnej sesji online z nieocenioną ekspertką Martą Teterycz, audytorką systemu HACCP.
Marta na co dzień zajmuje się jedzeniem, a tak dokładniej – żywnością w kontekście jej bezpieczeństwa, oraz przygotowaniem dokumentacji GHP/GMP i HACCP. Wspiera całą branżę gastro, zakłady produkujące żywność, pracownie wypieków oraz kuchnie domowe i w naszej kolejnej już wspólnej sesji opowie nam, co zrobić, gdy spotka nas kontrola sanepidu w kuchni domowej.
Jakie zasady dotyczą takiej kontroli, jak ona przebiega, jak się do niej przygotować i przede wszystkim, czego na co dzień dopilnować, aby ten proces przebiegł poprawnie i bezboleśnie. Jakie badania są nam potrzebne, jakie dokumenty musimy mieć zawsze pod ręką i jakim wymogom podlega nasz sprzęt. Oraz – co najlepiej obrazuje cała sytuację – Marta powie nam, jakie uchybienia najczęściej są wytykane przez inspektorów i jak uniknąć najczęstszych błędów.
Ta sesja jest absolutnie obowiązkowa dla wszystkich, którzy pieką we własnych kuchniach na sprzedaż – aby w spokoju i pewności działali legalnie i mogli bez obaw przyjąć kontrolę sanepidu w kuchni domowej.
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Dołącz do nas już dzisiaj!