
O autorze
Jak dodać żelatynę do bitej śmietany
Przekładanie tortu bitą śmietaną ma swoich zaprzedanych zwolenników. Śmietana jest lekka, przyjemna w smaku, można ją trochę odsłodzić i uspokoić wyrzuty sumienia, a tort nadal jest pyszny!
Oczywiście, bitą śmietanę do przekładania tortów należy odpowiednio ustabilizować, aby wszystko razem nie popłynęło sobie, jak fale Dunaju. Odpowiednie przeliczenie proporcji żelatyny jest tu kluczowe! Często w Akademii powraca pytanie o idealny sposób na łączenie żelatyny z bitą śmietaną i jak to dobrze zrobić, aby masa wyszła gładka i zwarta.
Nasza nieoceniona ekspertka od bitej śmietany, Edyta Pałka, objaśni Wam wszystko w tym tutorialu i pokaże swój sposób na połączenie bitej śmietany z żelatyną tak, aby jak to mówi, nie było w niej ciompów!
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Co o nas piszą
Malgorzata Strzalkowska
Joanna Hildebrandt
Agnieszka Gembal da Silva
Mirella Kremiec
Katarzyna Studzińska
Agnieszka Młynarczyk
Nina Drelicharz
Maja Linde-Apanowicz
Dorota Raszkiewicz
Karolina Wawer
Joanna Fujawa
Magda Nowocien
Aldona Pawlak
Katarzyna Gora Celen
Aldona Cholewa
Alina Trzeciak
Anna Janz
Wiktoria Musz
Katarzyna Ginalska
Kornelia Żołądz
Karolina Dokudowicz
Paulina Dołhasz
Kornelia Rusin
Anna Grzesiak
Marta Wejerowska
Asia Wicklow
Katarzyna Nowak
Irena Pietrasik
Wiktoria Grabowska
Anna Katarzyna Brodowska-Parchem
Renata Jaworska
Kinga Krasnowska
Ewelina Piejko
Małgorzata Mazur
Aleksandra Szewczyk
Bernadeta Landa-Mika
Ola Chodkiewicz
Lucyna Kubasik-Pamięta
Anna Los
Elżbieta Jezierska
Marlena Rosinska
Emilia Benedyczak
Jakub Puch
Agnieszka Mróz
Ela Szwarcbach
Agnieszka Skibińska
Aneta Broda
Wanda Czop
Natalia Slizak
Agnieszka Kolacz
Aleksandra Mrzygłocka
Justyna Weber
Julia Andzińska
ALDONA SIUDOWSKA
Karolina Grzeszkowiak
Małgorzata Hnatkowska-Lewandowska
Agnieszka Kapias
Jolanta Rotta-Leszczynska
Ela Szwarcbach
Marta Czepielinda
Paulina Hohorek
Dominika Piekarska
Katarzyna Janiszewska
Marta Lubiejewska
Marek Opalony
Renata Mykita
Marta Pielech
Natalia Hołdyńska
Marta Majak
Magdalena Dyl
Martyna Gradzik-Juraszczyk
Kinga Pałczyńska
Ewa Klimowicz
Danuta Antończyk
Żaneta Astheimer
Anna Dudzik
Joanna Szczepańska-Pieciak
Angelika Grochal
Paula Walkowiak
Natalia Kropielnicka
Wioleta Czesak
Katarzyna Michalik
Ewa Sobota
Justyna Sobczak
Paulina Haus
Aleksandra Mati
Karolina Cierpioł
Henryka Kowacz
Marzanna Rayment
Natalia Przewłocka
Kate Taylor
Nikola Piątek
Katarzyna Kozyra
Joanna Tocziew
Joanna Dębińska
Renata Mykita
Dorota Kowalczyk
Justyna Ostrowska-Michalska
Anna Jabłońska
Aneta Pyzel
Aga Sza
Paulina Pietrzak
Angelika Frydel
Anna Jurga
Justyna Kosowska
Danuta Antończyk
Beata Majcher
Anna Katarzyna Brodowska-Parchem
Agnieszka Mróz
Karolina Cierpioł
Katarzyna Sadecka
Izabela Gliniecka
Anna Pawtel
Judyta Tarłowska
Anna Jeziorowska
Bożena Dankowska
Kamilla Miakisz Wcisło
Aleksandra Buda
Sylwia Hołubek-Jankowska
Ewa Wdowska
Jadwiga Jaroszewicz
Monika Sliski Bogdanowicz
Tatiana Kapustka
Anna Maciejewska
Renata Domańska
Ilona Lewandowska
Ilona Nowak
Ewa Bryzek
Monika Niesterkowska
Agnieszka Lachowicz
Aneta Kocjan
Magda Kalla
Joanna Wilczewska
Ewelina Jankowicz
Anna Serban Michalska
Beata Niewiadomska
Ewa Leo
Jolanta Brzezicka
Dodaj swoje zdjęcie
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Załóż darmowe konto
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ