Etykiety spożywcze niektórym mogą spędzić sen z powiek!
Serdecznie zapraszamy na sesję online o etykietach spożywczych z nieocenioną specjalistką Martą Teterycz, audytorką systemu HACCP. Marta na co dzień zajmuje się jedzeniem, a tak dokładniej – żywnością w kontekście jej bezpieczeństwa, oraz przygotowaniem dokumentacji GHP/GMP i HACCP. Wspiera całą branżę gastro, zakłady produkujące żywność, pracownie wypieków oraz kuchnie domowe.
W najbliższej sesji Marta opowie nam o tajemniczym świecie etykiet spożywczych. Wskaże, jakie dotyczą ich wymogi, co powinny zawierać, jak muszą być zrobione i co musimy na nich umieszczać. Wyjawi nam tajniki opisu składników, alergenów, gramatur i innych szczegółów spędzających sen z powiek.
Prawo, wiadomo, to rzecz zawiła, co gorsza jego zapisy zawsze mają rozmaite interpretacje. Warto zagłębić się w ten gąszcz na chwilę. Gdy choć raz uda nam się przełożyć wiedzę na praktykę, dalej pójdzie jak z płatka.
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!