
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Orzeźwiający smak miętowy ma swoje dwie klasyczne odsłony: w połączeniu z owocowymi, zwłaszcza cytrusowymi nutami stanowi typowe letnie zestawienie, idealnie chłodzące, nadające lekkości letnim deserom, kojące w upale. W połączeniu z czekoladą jest wspaniałym uzupełnieniem zimowych, świątecznych uczt, ponieważ niesie ulgę najedzonym po uszy biesiadnikom. Charakterystyczny ziołowy aromat niesie uczucie odświeżenia, łagodzi nastrój i poprawia samopoczucie. Cenne olejki ukryte w miętowych listkach rozjaśniają myśli i niosą ukojenie ciała. Warto spróbować połączenia mięty z truskawką, jabłkiem, a nawet rabarbarem.
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!