
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Hibiskus to piękny kwiat znany ze swojego cierpkiego i wyrazistego smaku. Dzięki unikalnemu połączeniu kwaskowości i delikatności hibiskus ma ten orzeźwiający i charakterystyczny smak. Kwiaty są często używane w roli herbat i naparów. Hibiskus jest pełen przeciwutleniaczy i witaminy C dzięki czemu wspiera ogólne samopoczucie. Jego ciemnoczerwony kolor w naturalny sposób podbarwia blade kremy czy musy. Warto o nim pamiętać szczególnie zimą, gdy brakuje nam orzeźwiających owoców o wyraźnym smaku. Kwiaty hibiskusa mogą być również inspiracją do stworzenia pięknych, tropikalnych dekoracji z papieru waflowego!
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!