Prażynka pistacjowa musiała się wreszcie pojawić! Gdybyście nie zauważyli to pistacje robią ostatnio furorę w naszym tortowym świecie! Począwszy od kremu pistacjowego do przełożenia tortu, poprzez ganache pistacjowy do nadziewania makaroników a na serniku skończywszy. Przyznać się – każdy pewnie już zdążył spróbować pistacjowego sernika od Sugar Lady z przepisu, który okrzyknęliście najlepszym w 2020 na Słodkich Oskarach Akademii Tortu.
Do tego repertuaru nasza subskrybentka, Bożena Furdal, z pracowni tortów artystycznych Czekolady nie oszukasz, podrzuca Wam dzisiaj przepis na pistacjową chrupką warstwę do tortu! Dołączcie do Akademii Tortu i częstujcie się!
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!