Szukaj

Marta Rietz

Marta Rietz
Marta Rietz

O autorze

Od 2015 roku z powodzeniem prowadzi pracownię tortów artystycznych. W 2016 roku poprowadziła pierwsze szkolenie cukiernicze i od tego czasu przeszkoliła setki osób. Jest ogromną pasjonatką cukiernictwa, dekoratorką i przedsiębiorcą co daje jej spory wachlarz wiedzy i doświadczenia, którym chętnie się dzieli. Jest człowiekiem wielu pasji! Specjalizuje się w wegańskich słodkościach, podstawach tortów i tortach piętrowych. Na swoje warsztaty cukiernicze zaprasza osoby początkujące jak i takie, które pierwsze kroki w branży mają już za sobą.

Tutoriale

Artykuły

Agar w cukiernictwie
Agar w cukiernictwie

Byłaś na szkoleniu?

Jeśli byłaś w tym roku na szkoleniu stacjonarnym u jednego z naszych instruktorów, to mamy dla Ciebie niespodziankę: darmowy, miesięczny dostęp do tutoriali naszego instruktora!

Załóż darmowe konto lub zaloguj się aby uzyskać dostęp!

Załóż darmowe konto

1
Dane
2
Adres
3
Email
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Skąd dowiedziałaś się o Akademii Tortu? *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

PDF

Instruktorzy

7 zł

Please select form to show

Zaloguj się