Maciej Wiśniewski

Maciej Wiśniewski
Maciej Wiśniewski

O autorze

Z cukiernictwem związany od najmłodszych lat, wdrażał się w jednej z największych w Polsce rodzinnych firm „Catering Bracia Wiśniewscy”. Ogromny talent rozwijał pod okiem najlepszych fachowców, w tym w Europejskiej Szkole Mistrzów i w Akademii Czekolady Callebaut. Obecnie jest szefem sekcji cukierniczej i specjalizuje się między innymi w monoporcjach, tortach i pralinach. Śledzi nowe trendy w cukiernictwie i wprowadza je do swojej pracowni w autorskiej cukierni Mazovia Patisserie, której jest współwłaścicielem. Maciej jest również współautorem książek cukierniczych „Kreacje” oraz „Kreacje Świąteczne”.

Przepisy

Makowiec zawijany
Makowiec zawijany

Byłaś na szkoleniu?

Jeśli byłaś w tym roku na szkoleniu stacjonarnym u jednego z naszych instruktorów, to mamy dla Ciebie niespodziankę: darmowy, miesięczny dostęp do tutoriali naszego instruktora!

Załóż darmowe konto lub zaloguj się aby uzyskać dostęp!

Załóż konto

Załóż darmowe konto

1
Dane
2
Tel.
3
Adres
4
Email
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Miasto *
Państwo *
Skąd dowiedziałaś się o Akademii Tortu? *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Zainspiruj się!

CakeRoom.pl

Artykuły

Jak przetwarzać sezonowe owoce

Jak przetwarzać sezonowe owoce

Owoce sezonowe – czyli po prostu dostępne na rynku w sezonie owocowania swojego gatunku, to bezcenny skarb. Truskawki, borówki, maliny, wiśnie, czy porzeczki, pełne smaku,

Więcej »