Szukaj

Izabela Rink

Iza Rink
Izabela Rink

O autorze

Cukiernik z zamiłowania. Wyuczony zawód związany z medycyną bardzo jej na co dzień pomaga – pewna ręka fachowo tnie ciasto 😉 Właścicielka cukierni w przepięknym miejscu blisko oceanu we Francji. Od 4 lat szkoleniowiec w specjalizacji cukiernictwo francuskie. Prowadzi szkolenia stacjonarne we Francji ale też szkolenia online w formie live na żywo. Raz do roku także szkolenie stacjonarne w Polsce. 12 lat doświadczenia popartego stażami we francuskich szkołach cukierniczych takich, jak Alain Ducasse, Cecile Mortiel i wiele innych, a ostatnio Antonio Bachour.

Tutoriale

Byłaś na szkoleniu?

Jeśli byłaś w tym roku na szkoleniu stacjonarnym u jednego z naszych instruktorów, to mamy dla Ciebie niespodziankę: darmowy, miesięczny dostęp do tutoriali naszego instruktora!

Załóż darmowe konto lub zaloguj się aby uzyskać dostęp!

Załóż konto

Załóż darmowe konto

1
Dane
2
Tel.
3
Adres
4
Email
Imię *
Nazwisko *
Kierunkowy *
Telefon *
Miasto *
Państwo *
Skąd dowiedziałaś się o Akademii Tortu? *
Email *
Potwierdź email *
Hasło *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Potwierdź hasło *
Oświadczam, że znam i akceptuję postanowienia Regulaminu oraz Polityki Prywatności portalu Akademia Tortu.

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Zainspiruj się!

CakeRoom.pl

Artykuły

Rodzaje kremów cukierniczych

Rodzaje kremów cukierniczych 

Przewodnik po Najpopularniejszych Kremach Cukierniczych Kremy cukiernicze stanowią istotną część wielu deserów, od prostych wypieków po wyszukane torty. Są nie tylko elementem dekoracyjnym, ale również

Więcej »

Reklama

Zaloguj się

Magdalenki pistacjowe