Mama i żona, od piętnastu lat prowadząca firmy kompletnie z innej bajki, z wykształcenia prawnik i księgowa. Miłość do pieczenia odnalazła w momencie, kiedy w lokalnym sklepie ciągle brakowało czegoś pysznego. Po ciągłych kłótniach o piekarnik z mężem, założyli blog „Bitwa o Kuchnię”, który popchał ją w kierunku profesjonalnego zajęcia się cukiernictwem. Swój pierwszy w życiu tort, choć nie mający nic wspólnego z dzisiejszymi, wykonała niespełna dwa lata temu zatracając się bez reszty w sztuce cukierniczej. Niestrudzenie szuka inspiracji, nie boi się eksperymentować i cieszy się kiedy jest inspiracją dla innych. Kocha torty i wszystko co z nimi związane!
Przepisy
Chrupka warstwa do tortów owocowych
Prażynka karmelowa
Byłaś na szkoleniu?
Jeśli byłaś w tym roku na szkoleniu stacjonarnym u jednego z naszych instruktorów, to mamy dla Ciebie niespodziankę: darmowy, miesięczny dostęp do tutoriali naszego instruktora!
Załóż darmowe konto lub zaloguj się aby uzyskać dostęp!