20% OFF

Kod: BF2020

Dni
Godziny
Minuty
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Ganache proporcje

Śmietana min. 36% tłuszczuPL – śmietana kremówkaUSA – heavy whipping creamUK – double creamDE – SchlagsahneAfrica – fresh cream Czekolada Słodka – ~max. 60% kakaoGorzka – min 70% kakao*Wilton Candy Melts aka Surogat Ganache SŁODKA CZEKOLADA 1 x śmietana kremówka2 x słodka czekolada GORZKA CZEKOLADA 1 x śmietana kremówka1.75 x gorzka czekolada BIAŁA CZEKOLADA 1 […]
Strona widoczna tylko dla subskrybentów.

Podoba Ci się? Udostępnij!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Zobacz także

Akademia Tortu O mnie


O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!



Dołącz do Akademii Tortu!

Logo akademia tortu

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Sprawdź nasze subskrypcje i dołącz już dzisiaj!





Zajrzyj do sklepu Akademii Tortu