Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Ganache proporcje

Śmietana min. 36% tłuszczu PL – śmietana kremówka USA – heavy whipping cream UK – double cream DE – Schlagsahne Africa – fresh cream Czekolada Słodka – ~max. 60% kakao Gorzka – min 70% kakao *Wilton Candy Melts aka Surogat Ganache SŁODKA CZEKOLADA 1 x śmietana kremówka 2 x słodka czekolada GORZKA CZEKOLADA 1 x […]
Aby uzyskać dostęp do treści, wykup subskrypcję: SUBSKRYPCJA MIESIĘCZNA, SUBSKRYPCJA KWARTALNA lub SUBSKRYPCJA ROCZNA.

Podoba Ci się? Udostępnij!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Zobacz także

Akademia Tortu O mnie


O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!



Dołącz do Akademii Tortu!

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Sprawdź nasze subskrypcje i dołącz już dzisiaj!





Zajrzyj do sklepu Akademii Tortu