Magdalenki pistacjowe w czekoladzie to słodki drobiazg, który skradnie Wasze serca. Kwintesencja francuskiej klasyki w delikatnej odsłonie. Wyglądają przeuroczo, otulone czekoladą i kryją w środku niespodziankę. Nasza ekspertka Żaneta Wasilewska serdecznie zaprasza na sesję online, w czasie której pokaże, jak przygotować takie śliczne cudeńka.
Magdalenki to klasyczne francuskie ciastka w kształcie muszli, wypiekane w specjalnych foremkach. Ciasto jest lekkie, nieco przypomina babkę, ale oczywiście jak to w takich wypadkach bywa, każdy ma swój sprawdzony przepis i w różnych pracowniach magdalenki trochę różnią się od siebie. Żaneta dodatkowo proponuje do swoich magdalenek pyszne nadzienie, więc efekt końcowy jest spektakularny.
Magdalenki w czekoladzie z nadzieniem pistacjowym będą idealne na prezent i jako niespodzianka na imprezie. Widzę je na wieczorach panieńskich, w witrynkach, do kawy z przyjaciółką, jako słodki upominek dla gości na przyjęciu. Ja bym je robiła na każdą okazję, bo są tak śliczne i wzruszające!
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Dołącz do nas już dzisiaj!