
Co zrobić z białek?
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Fotografia kulinarna to temat rzeka i jak w innych dziedzinach także i tutaj liczą się odrobina intuicji i choć trochę dobrego oka, a potem jeszcze trochę ciekawości, cierpliwości i dążenia do celu. Wystarczy rzut oka na zamieszczane w sieci zdjęcia wypieków, by od razu zauważyć, kto się przykłada, a kto tkwi jeszcze w epoce, gdy placek bronił się sam. Te czasy już minęły i tak jak wszystko idzie do przodu, tak i fotografia kulinarna stała się osobną gałęzią – profesjonalną i rozwiniętą. Na szczęście wiele umiejętności można sobie przy odrobinie zaangażowania wypracować. Zadbajcie o światło, nauczcie się kadrować, przyłóżcie się do wystylizowania choćby jednego kąta w pracowni i dalej pójdzie już łatwo. Fotografia kulinarna to fajna zabawa, a im dalej się zagłębicie, tym bardziej wciąga!
Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.
Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.
Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!
Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!
Znasz to uczucie, kiedy robisz pyszny krem pâtissière albo korpusy do tartaletek z kruchego ciasta czy lemon curd… i zostajesz z miską pełną białek? Co
Dołącz do nas już dzisiaj!