Jadalna krepina to trend, który robi furorę – i nie bez powodu. To nie tylko piękna, realistyczna tekstura idealna do tworzenia efektownych kokard (spójrz tylko na to zdjęcie), ale też świetna baza do innych dekoracji.
Zastanawiasz się, jak zrobić jadalną krepinę – dekorację, która wygląda jak prawdziwa, a przy tym jest w pełni jadalna? W naszym nowym kursie online Katarzyna Koczorowska pokazuje, jak krok po kroku stworzyć jadalną krepinę, która doskonale sprawdzi się nie tylko do realistycznych kokard, ale też wielu innych dekoracji.
To świetna alternatywa dla klasycznych technik – efektowna, trwała i robiąca wrażenie. W kursie znajdziesz dokładny proces, listę potrzebnych składników i materiałów oraz praktyczne wskazówki, dzięki którym bez problemu opanujesz tę technikę. Kasia dzieli się techniką, dzięki której krepina nie będzie gumowata!
Dołącz do nas już dzisiaj!