Szukaj
Edible crepe

Katarzyna Koczorowska

About the author

Kasia is a professional gardener who loves working with flowers. She has been baking cakes for years but never imagined she would become a cake artist. A few years ago, her love for floristry turned into a passion for sugar flowers. Her sugar flower creations are miniature works of art, often indistinguishable from real blooms. Today, she is a brand ambassador for Saracino, and her tutorials are regularly featured in leading cake decorating magazines, including Cake Masters Magazine. In 2024, her floral arrangement won a gold medal and the Grand Prix at the open cake decorating competition at Expo Sweet in Warsaw.

Edible crepe

Wondering how to make edible crepe—a decoration that looks real but is completely edible? In our new online course, Katarzyna Koczorowska walks you through the entire process of creating edible crepe, perfect for ultra-realistic bows and a variety of other cake decorations.

This technique is a stunning, long-lasting alternative to traditional materials and is sure to impress. The course includes a step-by-step guide, a full list of ingredients, and practical tips to help you master the method with ease.

If you want to learn how to make edible crepe that will elevate your cake designs—this course is for you.

What you will learn

What tools & materials to use to make edible crepe
How to achieve three different crepe textures
How to make a bow out of edible crepe
How to make ruffles from edible crepe
How to attach the decoration to a cake

Co o nas piszą kursanci

Jestem po szkoleniu, kilka kwiatów już za mną. Wyglądają bardzo przyzwoicie ☺️ Beata widzi piękno w każdym płatku, chyba dlatego tak dobrze to nam przedstawia. Ja jestem za każdym razem szczęśliwa kiedy powracam do szkoleń. Ten jest zawsze dobry czas. Dziekuję😊 Polecam ażdy przedstawiony kwiat, one naprawdę wyjdą Wam tak pięknie, jak na załączonym obrazku 💚
Bożena Furdal
polska
5/5
9 lutego, 2022
Bardzo dobry kurs! Beata jest naprawdę dobrą instruktorką i nawet zupełny laik sobie poradzi. Pomysł kursu online bardzo trafiony dla osób z postępującą sklerozą jak u mnie, mogę powracać do kursu do woli. Serdecznie polecam!
Violetta Klimczuk
polska
5/5
9 lutego, 2022
Zawsze podziwiałam prace Beaty Tomasiewicz! Genialna estetyka i lekkość. Za tę lekkość polubiłam opłatek. Wykonanie kwiatków jest fajnie, przystępnie objaśnione. Co ważne, kurs można zrobić w każdej chwili w domu – dla mnie jest to super opcja i myślę, że dla każdej zabieganej mamy również 🙂
Beata Rogozinska
polska
5/5
9 lutego, 2022
Pokochałam Kasi kwiatki od pierwszego wejrzenia…wykupiłam Dalię. Najlepiej wydane pieniądze w mojej “cukrowej karierze”. Wszystko spokojnie i idealnie wyjaśnione, jak dla dziecka. Spokojny, ciepły głos pozwala na relax. Na pewno kupie więcej!
Barbara Burzyńska
polska
5/5
8 lutego, 2022

Zaloguj się

Tutorial

Edible crepe

$49

Your info
Name *
Last name *
Country *
Phone No *
Email *
Confirm email *
Password *
Min. 8 znaków: wielka litera • mała litera • cyfra
Confirm password *
I have read and accept the provisions of the Terms & Privacy Policy of Akademia Tortu.