Z wykształcenia jest polonistką i inżynierem technologii żywności. Kochając jednocześnie pisanie i jedzenie w 2015 roku postanowiła założyć bloga kulinarnego. To właśnie na nim dzieli się wiedzą i ciekawymi przepisami. Chciała, aby umieszczane na nim zdjęcia oddawały charakter potraw, pobudzały kubki smakowe i zwyczajnie zachęcały czytelników! Odkryła, że cały proces gotowania – zdobienia – fotografowania to coś, co oprócz warsztatów kulinarnych kocha najbardziej. Uważa, że aby robić piękne zdjęcia jedzenia wcale nie potrzeba profesjonalnego studia, najdroższego sprzętu i kilkuletnich studiów. Wystarczy mieć ciekawość, cierpliwość i po prostu chcieć!
Justyna uczy innych odkrywać piękno jedzenia i uwieczniać je na klimatycznych fotografiach. Fotografię kulinarną kocha całym sercem i ma nadzieję, że również Was zarazi tą miłością.
Jeśli byłaś w tym roku na szkoleniu stacjonarnym u jednego z naszych instruktorów, to mamy dla Ciebie niespodziankę: darmowy, miesięczny dostęp do tutoriali naszego instruktora!
Załóż darmowe konto lub zaloguj się aby uzyskać dostęp!