Podstawy pracy z czekoladą plastyczną

Renata Martyna – Rene Cakes, reprezentantka Poland National Culinary Team, laureatka wielu nagród, osoba niezmiernie utalentowana – była pierwszym gościem specjalnym Akademii Tortu! 

W specjalnym tutorialu na żywo, Renia omówiła podstawy pracy z czekoladą plastyczną i pokazała nam co z niej można wykombinować!

www.facebook.com/tortyzory

  • 1 godzina 30 minut instruktażu

Czego się nauczysz

  • Jak i z czego przygotować czekoladę plastyczną.
  • Jakich użyć narzędzi do pracy z czekoladą plastyczną.
  • Wady i zalety czekolady plastycznej.
  • Jak przechowywać czekoladę plastyczną.
  • Jak i czym barwić czekoladę plastyczną.
  • Czym malować gotowe dekoracje z czekolady plastycznej.

Podstawy jak i wiele więcej ciekawych trików i informacji!