O autorze

Założycielka Akademii Tortu i portalu CakeRoom. Pieczenia i dekorowania tortów uczyła się sama, teraz z pasją i zaangażowaniem dzieli się zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Nie zraża się potknięciami, nieustannie wymyśla nowe rozwiązania, testuje nowe techniki i angażuje się we wszystkie aspekty słodkiego biznesu, od pieczenia, przez odlewy silikonowe, wydruki i stelaże, składanie i dekorowanie, po promowanie i arkana sprzedaży. Całodobowe wsparcie ;-)

Tort miś na równoważni – tort antygrawitacyjny

W tym tutorialu pokażę Wam jak zrobić tort w kształcie antygrawitacyjnego misia! Tort ten przygotowałam dla drużyny gimnastycznej mojej najstarszej córki a inspiracją była figurka misia na równoważni.

W tym tutorialu pokażę wam kolejny sposób na zbudowanie stelaża do tortu antygrawitacyjnego! W przeciwieństwie do standardowego stelaża, ten można wykorzystać do budowy bardziej skomplikowanych projektów tortowych!

Usiądźcie więc wygodnie przed ekranem bo czeka na was prawie 3h szczególnego instruktażu!

Zapraszam!

Czego się nauczysz

Jak przygotować stelaż z użyciem rur PVC
Jak zbudować stelaż antygrawitacyjnego msia
Jak przygotować stelaż do kontaktu z żywnością.
Jak otynkować i powlec masą prostokątny tort.
Jak przygotować ryż preparowany.
Jak uzyskać efekt sierści.
Jak sprawnie poradzić sobie z przypieczonym biszkoptem.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email