Jak prowadzić pracownię i nie zwariować?

O autorze

Marlena i Marcin Doroś to dwie firmy z piękną historią w branży wypieków. Bajkowe Torty w Elblągu – ich torty królują na stołach weselnych, przyjęciach rodzinnych i imprezach firmowych w całej Polsce Północnej. Dorosiowe Ranty to druga rodzinna marka, która zdobyła serca wielu torciar, ułatwiając pracę przy składaniu i dekorowaniu tortów. W 2020 Marlena została jedną z finalistek Słodkich Oskarów Akademii Tortu w kategorii Szkoleniowiec Roku!
Jak prowadzić pracownię i nie zwariować?

Jak prowadzić pracownię cukierniczą

Marlena Doroś, właścicielka pracowni Bajkowe Torty w Elblągu oraz trenerka prowadząca szkolenia podzieli się refleksją o prowadzeniu słodkiego biznesu.
Dlaczego rozwój na pewnym etapie oznacza konieczność zatrudnienia pracowników?
Dlaczego wąska specjalizacja zamyka drogę do większej ilości zamówień?
Ale także o tym jak rutyna zabija kreatywność i dlaczego ważne jest pielęgnowanie życia prywatnego. Dobry biznes nie może działać kosztem rodziny i najbliższych.

Czego się nauczysz

Czy rutyna zabija kreatywność?
Dlaczego wąska specjalizacja zamyka drogę do większej ilości zamówień.
Czy i kiedy zatrudnić pracowników.
Jak w nawale pracy znaleźć czas na pielęgnowanie życia prywatnego.

Ten tutorial jest płatny.

Abonament już od 58 zł miesięcznie!

Galeria

Z dumą prezentujemy prace, które nasi Studenci wykonali korzystając z tego tutorialu!

Nie dodano jeszcze żadnych zdjęć.

Chcesz zobaczyć więcej? Kliknij TUTAJ

Przypnij na pinterest

Jak prowadzić pracownię i nie zwariować? pin