Szukaj

Czekolada plastyczna

Czekolada plastyczna to medium często wykorzystywane w dekoracji tortów. Jak sama nazwa wskazuje, czekolada plastyczna jest miękka i elastyczna, dzięki czemu świetnie nadaje się do modelowania figurek. Z czekolady plastycznej można również stworzyć jadalne kwiaty, kokardy i wiele innych ozdób. Idealnie nadaje się też do pokrycia tortu. W tej kategorii znajdziecie tutoriale z użyciem czekolady plastycznej.

Dołącz do nas!

Akademia Tortu logo Round
Abonament już od 58zł/mc

Uzyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich tutoriali i poznaj tajniki finezyjnego dekorowania tortów.

Zyskujesz dostęp do prywatnej grupy na Facebooku i wsparcie dotyczące naszych tutoriali.

Jasne i proste zasady. Rezygnujesz kiedy chcesz!

Magda Kubiś

O mnie

Pracuję. Jestem mamą trzech córek. Mam na imię Magda i jeśli chcesz zasmakować słodkiej pasji, chętnie Cię tego nauczę!

Reklama

Artykuły

Rodzaje kremów cukierniczych

Rodzaje kremów cukierniczych 

Przewodnik po Najpopularniejszych Kremach Cukierniczych Kremy cukiernicze stanowią istotną część wielu deserów, od prostych wypieków po wyszukane torty. Są nie tylko elementem dekoracyjnym, ale również

Więcej »

Reklama

Zaloguj się

Magdalenki pistacjowe