Dwukolorowa żelka jeżynowo borówkowa do tortu! Super smakuje i świetnie wygląda, a robi się łatwo, więc to po prostu skończony ideał. Genialnie wygląda w przekroju tortu i jest fajną niespodzianką zarówno dla oka, jak i dla smaku.
Żelka jeżynowo borówkowa to w zasadzie owocowy insert z dwóch warstw: czystej żelki borówkowo-jeżynowej oraz puree z tych owoców z dodatkiem czekolady. Jest bardziej miękka niż tradycyjna żelka, pachnąca, słodka i w duecie z kremem limonkowym smakuje obłędnie.
Żelka jeżynowo borówkowa najlepiej wygląda z kontrastowym kolorem kremu – jasnym, czy białym. Na jego tle wyraźnie się odcina i tworzy fajną kompozycję. Jest też oczywiście punktem wyjściowym, bo zastosować tu można rozmaite owoce i ich mieszanki, co daje nieograniczone możliwości kolorów i smaków.
Abonament już od 58 zł miesięcznie!
Dodaj zdjęcie własnego tortu, który stworzyłeś dzięki temu tutorialowi.
Chcesz zobaczyć zdjęcia naszych studentów? Kliknij TUTAJ
Dołącz do nas już dzisiaj!